Shërbimet që ofron Ultra C.E.P

  • Kreu
  • Shërbimet që ofron Ultra C.E.P
Ultra - Courier · Express · Parcel

Shërbimet që ofron Ultra C.E.P

Shërbimet që ofron Ultra Post

Marrja e porosive pran adresës tuaj

Dorëzimi Brenda 24-48 h në zona ku ka infrastruktur dhe mbulim valësh telefonike

Dorzimi standart ësht pranë adresës së klientit post express

Nëse doni që klienti të ngjitet deri në banesë ose Brenda ambienteve të biznesit duhet te pëzgjidhni “shërbimi dorzim në banes”

Nëse doni që porosia të dorzohet Brenda ditës në qytetin tuaj duhet që brenda orës 12:00 të jetë dorzuar në zyrën me të afërt ose ta ketë marr korrieri duhet të zgjidhni shërbimin “post express brenda ditës”

Nëse keni pako për dorzim në Kosovë ose Maqedoni zgjidhni “post internacionale”

Nëse keni dërgesa për Europ zgjidhni “post ndërkombëtare”

Nëse doni që klienti të paguaj në euro dhe tarifa të mbahet po në euro zgjidhni “post express Euro”

Nëse keni produkte të përmasave të mëdha më shumë se 2 kg duhet që gjat regjistrimit të plotësoni të dhënat e përmasave për të njoftuar mbi tarifën postare,në të kundërt magazine do bëj tarifimin e dërgesës

Nëse keni nevojë për shërbim ku ju duhet makinë e madhe dhe korrier është shërbimi cargo.

2024 Ultra - Courier · Express · Parcel