Çmimet

Çmimet

Çmimet Standarte

Pako Standarte (Tiranë)

200 ALL

  • Dërgesë në qytetin e Tiranës
  • Peshë Volumetrike 2kg
  • Përmasa: 30x20x20 cm
Express

Pako Standarte (Kombëtare)

300 ALL

  • Dërgesë në të gjithë Shqipërinë
  • Peshë Volumetrike 2kg
  • Përmasa: 30x20x20 cm
Express
Çmimet

Llogarit Çmimin

Dimensionet
cm
cm
cm
kg
Destinacioni
Postë Express

Bëhuni partner i ULTRA dhe filloni të dërgoni dhe menaxhoni pakot tuaja në mënyrë efikase!

2024 Ultra - Courier · Express · Parcel