Shërbimet

Shërbimet Tona

Shërbimet postare të shpejta dhe efikase

Shërbimet postare të ofruara nga "ULTRA" sh.p.k janë sipas përcaktimit në Autorizimin e Përgjithshëm

Image

Postë direkte (e paadresuar)

Image

Shërbim Postar Ekspres

Image

Shërbim jo universal postar

Çfarë Ofrojmë

Ekspertët tuaj të shpërndarjes

Përshtatur bizneve E-commerce

Ne besojmë në ndërtimin e lidhjeve më të ngushta me të gjithë klientët tanë. Pra, ne po zhvillojmë vazhdimisht përvojën tonë të konsumatorëve për të ofruar zgjidhje të shkëlqyeshme të thjeshta që e bëjnë dërgimin dhe marrjen e pakove më të lehtë dhe më fleksibël. Për këtë qëllim arritëm të zhvillonim ULTRA APP, gjithçka që ju nevojitet bizneseve dhe klientëve të tyre për pakot ku realizohet dërgimi ne kohe reale.

Në çdo cep të Shqipërisë

Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për të bërë shpërndarjen e dërgesave më të shpejtë, fleksibël dhe më të përshtatshëm. ULTRA bën të gjitha që Klientët tanë mund të dërgojnë dhe marrin pako në kohë reale deri në 48 orë në të gjithë qytetet e Shqiperisë nëpërmjet korrierevë dhe agjensive tona.


Të Shpejtë dhe Transparent

Nëpërmjet platformës tonë web dhe aplikacioneve mobile iOS dhe Android ju mund të gjurmoni në çdo kohë pakot tuaja dhe të gjeneroni statistika financiare mbi pakot tuaja.

Çdo proces pune bëhet me fleksibilitet

Ne ofrojmë shërbime SMART efikase dhe të përshtatshme në të gjithë Shqipërinë. Produktet dhe shërbimet tona sjellin së bashku ekspertizën tonë vendore dhe ndërkombëtare.

Postë Express

Bëhuni partner i ULTRA dhe filloni të dërgoni dhe menaxhoni pakot tuaja në mënyrë efikase!

2024 Ultra - Courier · Express · Parcel