Rreth Nesh

About
Rreth Nesh

Ekspertët tuaj të shpërndarjes

Ne punojmë shumë që të njohim dhe t’i kuptojmë ambiciet dhe sfidat e biznesit, kështu që ne mund të zhvillojmë biznesin tonë për të mbështetur rritjen e tuaj. Nëpërmjet shërbimeve tona të shpërndarjes, ne synojmë të sigurojmë kontroll më të madh, komoditet dhe thjeshtësi duke mbajtur ngushtë në kontakt me klientët në çdo hap të rrugës. Është pjesë e ambicies sonë për t’u njohur si partneri më i mirë i biznesit tuaj te shpërndarjes për dergesat tuaja.

  • Support 24/7
  • Transport i Sigurtë
  • Të Shpejtë
  • Gjurmim në kohë reale
Rreth Nesh

00 +

Pako të Dërguara

00 +

Klientë

00 +

Mjete

00 +

Shtete

Pse të zgjidhni ULTRA?

Posta më e dixhitalizuar dhe inovative në Shqipëri

Ne punojmë shumë që të njohim dhe t’i kuptojmë ambiciet dhe sfidat e biznesit, kështu që ne mund të zhvillojmë biznesin tonë për të mbështetur rritjen e tuaj. Nëpërmjet shërbimeve tona të shpërndarjes, ne synojmë të sigurojmë kontroll më të madh, komoditet dhe thjeshtësi duke mbajtur ngushtë në kontakt me klientët në çdo hap të rrugës. Është pjesë e ambicies sonë për t’u njohur si partneri më i mirë i biznesit tuaj te shpërndarjes për dergesat tuaja.

About
Postë Express

Bëhuni partner i ULTRA dhe filloni të dërgoni dhe menaxhoni pakot tuaja në mënyrë efikase!

2024 Ultra - Courier · Express · Parcel