About
Rreth Nesh

Ekspertët tuaj të shpërndarjes

Ne punojmë shumë që të njohim dhe t’i kuptojmë ambiciet dhe sfidat e biznesit, kështu që ne mund të zhvillojmë biznesin tonë për të mbështetur rritjen e tuaj. Nëpërmjet shërbimeve tona të shpërndarjes, ne synojmë të sigurojmë kontroll më të madh, komoditet dhe thjeshtësi duke mbajtur ngushtë në kontakt me klientët në çdo hap të rrugës. Është pjesë e ambicies sonë për t’u njohur si partneri më i mirë i biznesit tuaj te shpërndarjes për dergesat tuaja.

  • Support 24/7
  • Transport i Sigurtë
  • Të Shpejtë
  • Gjurmim në kohë reale
Rreth Nesh
Shërbimet Tona

Shërbim Postar Express kudo në Shqipëri

Përshtatur bizneve e-commerce

Ne besojmë në ndërtimin e lidhjeve më të ngushta me të gjithë klientët tanë, duke ofruar shërbim të shpejtë dhe korrekt.

Lexo më shumë

Në të gjithë Shqipërinë

ULTRA bën të gjitha që Klientët tanë mund të dërgojnë dhe marrin pako në kohë reale deri në 48 orë në të gjithë Shqiperinë.

Lexo më shumë

Proces Pune Efikas

Ne ofrojmë shërbime efikase dhe të përshtatshme në të gjithë Shqipërinë, duke u bazuar në një logjistikë inovatore.

Lexo më shumë
Postë Express

Bëhuni partner i ULTRA dhe filloni të dërgoni dhe menaxhoni pakot tuaja në mënyrë efikase!

2024 Ultra - Courier · Express · Parcel